2010-08-17: By the Sea

2010-08-22 @ 17:10:59
Igår blev det en heldag på stranden. Och så underbart det var. "Gyros pork" till lunch, sen dra ned till stranden och sola, alternativt simma, alternativt se till barnen lite grann i cirkum sex timmar. När man efter ett dopp i havet låg i solstol och äntligen fick koppla upp iPoden en stund, var livet inget annat än njutbart. Sen drog vi tillbaka till Mandilada och fick mycket gott lammkött till middag. Passade på att sno lite av receptionens trådlösa internet och Skypea med släktingar här och var, vilket kändes awesome.Idag har däremot ganska mycket av tiden spenderats i en bil som körde runt Samos ö. Trevligt att se på, men jag hade gärna stannat lite fler gånger för att fota lite grann, om vi säger så. Väl tillbaka i Mandilada Village blev det lite poolbad, vattenkrig, false diaper alarms och självklart lite solande.

Vet ni hur funky introt till Alfons Åberg är? Tog ut taktarterna igår och den växlar mellan 4/4, 7/8 och 11/8. Satt imorse och tog ut melodin så jag tänkte att jag lägger upp tablaturen här.


Tempot är runt 118 BPM. Pretty much perfect, känns det som att det låter. Nån oktav fel kanske.

Ska snart duscha, fräscha upp mig och så blir det fyllda paprikor till middag. Får se hur det smakar!

Är tillbaka och nej, inte en stor favorit. Var också och tog ett kvällsdopp med pappa och Anne. Otroligt skönt var det. Känner mig smått utsliten, och på det så blir Anne och pappa lite småromantiska vilket får mig att känna mig lite moody. Är ensam i lägenheten (bortsett från en sovande-som-en-stock Mats) vilket är väldigt uppskattat. Något sorts privatliv häromkring är ganska svårt att få tag på.

/V


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?
bloglovin