cosmogenesis/centric flow.

2010-08-07 @ 17:43:34
God dag folkens! Har varit på stan större delen av dagen. Det blev klippning, lunch och en herrans massa kläder inför Samos-resan. Det var jättemärkligt att klippa sig i en helt annan typ av salong. På Cityfrisör är det liksom in, vänta lite, "Det vanliga?", "Ja", tio minuter i stolen, 220 kronor fattigare. När de inte frågar efter "det vanliga" blir man liksom lite ställd. Jag brukar ju liksom aldrig tänka på hur de klipper mitt hår. "Vill du ha kortare lugg?" "Ska jag tunna ut håret mer?" "Känns tjockleken på håret bra?" Man vet helt enkelt inte. A ja. Nu kommer det kännas jättemärkligt att klippa sig hos Cityfrisör igen.

Handlingen tog säkert inte mer än en halvtimme, men jag är säkert 10-15 klädesplagg rikare och Anne och Pappa 2494 norska kronor fattigare. Det kanske låter jättehäftigt nu, men jag fick veta sen av Anne att det här var en sorts födelsedagspresent (tyckte att det kändes lite kjipt att få reda på det i efterhand, men ja, det har vi löst nu iaf.) Så nu har jag typ 3-4 badbyxor som får fungera som shorts också. Ett gäng underkläder, t-shirts, shorts och en skjorta blev det också.

Det har önskats bildbevis på klippningen. Jag kan säga att just nu blir det inget sånt. Varför då? Min mobil är praktiskt taget urladdad och jag orkar inte leta fram den samt en laddningssladd atm.

Hittade för ett tag sen något sorts Nike+ armband som mäter distansen du går, hastigheten und so weiter und sovort. Kom på att mina skor är ju kompatibla med sånt stoff, så jag ska pröva det lite senare. Lite småroligt sådär.

Fatta glädjen! Såg att Dysrhythmias och Obscuras samtliga album finns på Spotify! Antingen är norrmän väldigt i det här avseendet (och i det här avseendet endast), eller så kan jag se fram emot att det funkar i Sverige också.

För några dagar sen gjorde jag av med första delen av min *host*minimala*host* lön. 1377 kronor gick åt till (you guessed it) skivor. Bara filmmusik den här gången. Den stora boven i dramat är förstås musiken till Två Tornen - Complete Recordings som gick på strax under 700 kronor. Praktiskt taget alla andra skivor låg under hundra kronors gränsen. En jäkla massa fynd kan jag ju säga.
  • Casino Royale (David Arnold) - 105 sek
  • Eastern Promises (Howard Shore) - 105 sek
  • Hannibal (Hans Zimmer) - 75 sek
  • Lord of the Rings: Two Towers - Complete Recordings (Howard Shore) - 699 sek
  • Munich (John Williams) - 75 sek
  • Quantum of Solace (David Arnold) - 39 sek
  • Spider-Man (Danny Elfman) - 55 sek
  • Spider-Man 2 (Danny Elfman) 55 sek
  • Star Wars Episode IV: A New Hope (John Williams) - 169 sek
Hyfsat stort inlägg blev det ju ändå. Och utan bilder också.

/V

Kommentarer
Postat av: carro

du måste köra dagens outfit nu när du har köpt nya kläder ju1!!!!!

2010-08-29 @ 19:19:50     URL: http://sixdaywar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?
bloglovin