gz bög.

2010-07-13 @ 07:29:26
Hade en mycket trevlig födelsedag igår. Väckt av skönsång i 5½ tonarter istället för de 7 och trekvarts som det brukar vara. På sängen fick jag ett biokort á 150 kronor och tre filmklassiker: "Borta Med Vinden", "Bron Över Floden Kwai" och "How the West Was Won."

Efter jobbet fräschade man upp sig lite grann och så kom mostrarna Ida och Stina på besök. Av Ida, mormor och morfar (som då inte var där) fick jag en 10-nummers prenumeration på Sweden Rock samt ett nummer i handen. Mycket uppskattat. Av Stina fick jag första säsongen av "Mad Men." Såg första avsnittet igår med mami. Det verkar vara hur bra som helst. Anyways, till middag åt vi hemmalagade hamburgare med frisco-bröd och till efterrätt blev det nyplockade jordgubbar från mormor och morfars stuga med färsk vaniljglass. Gott :).Tackar oerhört mycket för alla Facebook-gratulationer jag har fått!

Den mest önskade presenten har däremot inte kommit än... Nån gång i veckan säger mamma att den ska komma. Jag är jäkligt spänd på vad det här kan vara för något. Särskilt när hon har sagt att A: Jag har pratat om det (vilket är ett bra tecken) och B: Det är filmmusik, fast ändå inte (WTF?)

/V

Kommentarer
Postat av: carro

grattis igen! jag måste vara sämst jag läste både monstrarna ida och stina, vilket inte är så jättefel (stavmässigt) sedan läste jag hemliga hamburgare.

2010-07-13 @ 11:38:45     URL: http://sixdaywar.blogg.se/
Postat av: G.

AHAHAH hemliga hamburgare! Vilken tur att jag har en bästa vän som är så smart, vore ju lite pinsamt annars.

2010-07-13 @ 15:09:06     URL: http://bullshitboy.blogg.se/
Postat av: Kinesen

sv: när mitt inlägg låg längst upp kunde man bara kolla åt vänster ^^

2010-07-14 @ 18:43:24     URL: http://strangeish.blogg.se/
Postat av: Kinesen

sv: done ^^

2010-07-14 @ 18:50:07     URL: http://strangeish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?
bloglovin