3 timmar.

2010-03-23 @ 09:01:58
Ok. Det här är alltså (vad jag kan minnas) den första gången i hela mitt liv som jag stannar hemma från en friluftsdag. Varför det undrar ni säkert, mina kära läsare. Jo det ska jag säga er. Igår på skolan hade vi idrott. Vad hade vi på idrotten? Basket. Vad gör man i basket? Springer omkring och studsar en boll med tanken att göra mål, eller jagar den om du inte har den. Så därför är det ju helt naturligt att när jag som back försöker springa efter en motståndare som har bollen kommer då Malin (som jag tror var på vårat lag) och skulle springa förbi mig. På någon vänster lyckas hon sätta ner hennes högerfot just emellan fotknölen och resten av min högerfot. Och vad kan tänkas hända då? Man stukar den.

Yep. Ladies and gentlemen, it's a first here as well. Jag hade inte inspekterat foten så noga igår, men såg idag fetaste knölen där fetaste knölar inte ska vara. Jag kan ta mig fram och så, men jag tror det blir lite svårt att spela beachvolleyboll.Detta ger mig ungefär 3 timmar me-time. Vad göra?

Jag har nu funnit ännu ett band som jag fetunderskattat och har nu lyssnat igenom tre album av. Scar Symmetry. Här kommer en av deras bästa låtar (so far):
Scar Symmetry – Morphogenesis

/V

Kommentarer
Postat av: ida

stackarn!!

2010-03-23 @ 17:34:34     URL: http://statsvetarida.blogg.se/
Postat av: N

Me-time = runka

2010-03-23 @ 18:54:53     URL: http://midgårdspojke
Postat av: ey vafan

@N, jag hade faktist tänkt skriva runka din jävel!

2010-03-23 @ 20:40:17     URL: http://youporn.com

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?
bloglovin