my pain is caused by my pleasure (and my soulmate lives in your body.)

2010-10-10 @ 23:36:47
Tjo. Var lite prokrastinerande idag och gjorde allt möjligt istället för svenska-arbetet. Eller ja, allt möjligt och allt möjligt. Först klev jag upp klockan 9 för att en och en halv timme senare skjutsa min lillasyster till en klätterväggsgrupp på KFUM. Stannade kvar för att kolla och fick nästan en impuls att sno nån unges sele och klättra själv. Klättervägg är asroligt ju! Sen följde jag henne upp till Universum för att sedan vända för att möta upp Moa.

Och efter klockan var 12:45 har dagen inte riktigt varit som alla andra dagar. Först blev det biljard i Megazone (jag menar, vad fan kan man annars göra en söndag eftermiddag?) och som alla kanske har utgått ifrån så är jag självklart pro på detta. Vi körde två omgånger, Moa vann båda. Drog till donken, blev bjuden på dricka. Hängde sen med henne hem och fick träffa hennes farsa. Astrevlig typ, som dessutom är kirrad som pappa i våran kortfilm! Fick för första gången i mitt liv käka Janssons frestelse (that's right, har aldrig käkat det förr.) Kände ingen egentlig skillnad än mot typ... potatisgratäng. Fast det kanske har nånting med att det är potatis i, jag vet inte riktigt.

Nån timme senare satt vi än en gång vid matbordet med tända ljus, Mozarts Requiem i bakgrunden samtidigt som vi tre käkade risgrynsgröt. Ni läste helt rätt, risgrynsgröt. Alltså för mig är risgrynsgröt = julafton. Känns helt fucked up att äta det nån gång som inte är under julen.

Strax innan nio dök hennes kompis Jennie upp. De flummade runt asmycket och YouTubeade klipp ur romantiska schmaltz-filmer (typ The Notebook, Australia, Pride & Prejudice und so weiter und so vort.) Undertecknad var måttligt intresserad. Tiden kröp iväg och plötsligt var klockan efter tio och jag insåg att det kanske vore en bra plan att försöka ta mig hem.

Väl hemma skjuter jag upp svenskaläxan ännu mer genom att använda min sista vakna stund på det här dygnet till att blogga. Tack Moa och tack bloggen för att ni bidrar till min utveckling inom skolan X).

Ugh. Får väl bli nåt imorgon då. Typ.

/V


Kommentarer
Postat av: moa

Haha ingen orsak Viktor, det var ett nöje xD jag hade behövt plugga igår också men det blev lixom aldrig av xD får bli idag då :P typ ikväll efter träningen

2010-10-11 @ 10:40:41     URL: http://ergomoa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?
bloglovin