the tiniest thing.

2009-12-29 @ 20:29:15
Det här inlägget blir inte långt. Mestadels för att jag är trött och inte orkar skriva om vår resa. Sedan blev jag lite besviken när det visade sig att vi inte skulle öppnade presenterna idag, något jag väntat på hela dagen.

Förmodligen skriver jag mer imorgon.
/V

me like.

2009-12-27 @ 17:04:50
All denna underbara snö! Helt sjukt vad det har snöat idag! Kom för en stund sen hem efter 40 min lång promenad där man gick mellan väggar av snö, frös fingrarna av sig och sprang på oplogat område för att inte dränka sina fötter. Copypastar denna bild från G's blogg:Nu off till tacos jao!

/V


feel the hate/Pullvret.

2009-12-27 @ 11:43:38
Choongen hatar mig. Tror jag i alla fall. Jag känner henne inte på djupet och kan inte avgöra om någon bit av henne är ironisk eller så. Men än en gång, och hundra gånger om FÖRLÅT! Swear to god hade jag vetat att du hade haft en bilduppgift i handen hade jag väl inte dampat godispåsen lika mycket. Men om den nu var klar (eller nästan klar), hade det inte varit lättare att bara förklara för bildläraren att jag råkat knövla ihop pappret?

/Viktor/Pullvret

THIS! IS! MY! CURSE!

2009-12-27 @ 00:44:15
Sitter och smådiggar KSE's My Curse. En av de få av deras låtar som jag faktiskt tycker om...

ÅH! Den här julen har varit underbar! But wait for it, DEN ÄR INTE ÖVER! Imorgon far jag, G och Hannah till Norge för att fira nyår, få lite fler klappar och göra massa kuliga saker! Resan dit är lite speciell dock. Först ska vi bussa till Sundsvall, för att en kvart senare hoppa på ett tåg som går direkt till Trondheim. Där blir vi upphämtade av papi som kör oss till Kristiansund. En resa på ungefär 6-8 timmar om jag inte tar fel.

I förrgår firade vi våran andra julafton då våran kära tjocka Nilssonsläkt kom över. Flest antal presenter tror jag gick till Gustaf, fast iofs så var det saker som glas och lite andra saker man lär behöva när man flyttar hemifrån (bl.a en oerhört praktisk och rolig köksbok for dummies.) Jag däremot, som inte flyttar hemifrån på ett bra tag fick lite roligare presenter:

 • Ett SF presentkort som definitivt kommer att gå till att se Avatar (40 kr extra måst man pröjsa då men whatever) av mormor och morfar
 • Av min kära moster Ida fick jag Snövit och de Sju Dvärgarna. Den filmen och jag goes way back. Trust me on that ;).
 • Det enda jag fick som jag faktiskt hade önskat mig var en ny badrock (i vinrött blev den till och med, porrimperium nästa kanske?)
Fast den överlägst bästa presenten fick hela våran familj av våran moster Stina. EN FUCKING MIKROVÅGSUGN! HUR NICE ÄR INTE DET! Vi har inte haft en mikro på säkert 10-11 år. Den invigdes idag genom att försöka värma mjölk så vi kunde dricka varm O'boy samt äta mjukmackor med Västerbottensost. Mmmmm...


/V

NICE!

2009-12-25 @ 02:37:42
Nu är julafton officiellt slut (eller ja, officielt sen två timmar tillbaks.) Jäklar vad roligt det har varit då. Först och främst fick vi äntligen käka gröt och dricka julmust som smakade as good as ever. Sedan kom grannfrun upp och frågade om jag ville göra en favorit i repris och spela tomte för deras barn. Snäll som jag är går jag med på det hela. Nu bör det noteras att dessa barn känner mig väl och är runt 10-8 år. Efter ha dragit på mig en ytterst speciell tomteutstyrsel bär det av mot deras lägenhet. Väl hinner jag sticka in huvudet i fem sekunder innan en av typerna tydligt konstaterar

- Det är Viktor.
Hädare


Nåväl, efter den fadäsen var det bara att vänta till klockan tre och Kalle Anka. Julgodis var frambänkat på bordet, men jag tror att det här är den första julaftonen vi har haft en Aladdin-ask utan att ha ätit upp första lagret (!). Sedan middag med mammas övergoda köttbullar, disk efter det och sen höjdpunkten på kvällen.

Julklappsutdelningen såklart. Jag och Gustaf stod för utdelandet i år. Jag kan kort berätta att jag fick två och en halv present.
 • En filmklappa från min mamma och moster
 • The 100 Best And Absolute Greatest Heavy Metal Albums In The World, Ever. Av min mamma och moster igen.
 • ASSASSINS CREED 2!!!! En present som delönskades av mig och Erik, från mami.
I tell you this: Fan vad det spelet är bra. Safe to say hade jag inte suttit så här sent, hade det inte varit för det. Till en början kändes spelet lite tard när man bara sprang omkring och utförde små uppdrag. Men när han äntligen fick på sig sin niceiga lönnmördar-dräkt, då jävlar vet du. Hur allting växlar mellan natt och dag, eller hur man kan använda olika vapen är helt magnifikt! Har upptäckt det ypperligt roliga i att leta fram smågrupper med soldater och skapa allmänt kaos (släggor och dolkar är särskilt bra för detta ändamål.) Och att kunna ändra hans outfit är ju asnice! Oj vad jag önskar att jag kunde printscreena på 360:n. Musiken är i spelet helt lysande, men jag är osäker på om det står lika bra självt. Ni kan ju bedöma själva:/V

God Jul!

2009-12-24 @ 10:24:13
Mitt rum bara osar av julstämning :D. Tänkte väl att jag ska dela med mig av den:


/V

soul desertion & Det är ju fan julafton imorgon!

2009-12-23 @ 12:55:17
Är man inte i julstämning idag är man antingen konstig eller så är det synd om en. Imorgon är det ju julafton! Presenter, godis, Kalle Anka you name it! Jag är väldigt tacksam över att ha en familj som värnar om såna här traditioner. Man blir bara ledsen i hjärtat när man läser om familjer som knappt firar jul överhuvudtaget, som om att julafton bara är en helt vanlig dag i deras kalender.

I förrgår stod en bunt familjemedlemmar i köket och gjorde julgodis. Vi gjorde då:
 • Chokladdoppade clementinklyftor
 • Puffat ris med choklad
 • Mozartkugeln
 • Strykande åtgång (något sorts kola-aktigt godis) med krossade polkagrisar
Man kan väl lätt påstå att våran favoritingrediens är choklad :D. I ett plötsligt infall fick jag för mig att än en gång sno Eriks kamera och filma. Fast nu filmade jag lite improviserat i Chocolat/Lindt-reklam stil och detta blev resultatet:


Dagens låttips är inte en jullåt, som jag knappt pallar, utan jag kör på som vanligt med Deliverance av Opeth (9:39 and onward is gold).
/V

Patterns In The Ivy

2009-12-21 @ 18:53:04


Det här filmade jag idag cirka 10:40 och det var fruktansvärt vackert. Jag hade haft den här idén sen tidigare, och nu kände jag damn vilket perfekt tillfälle. Då min mobilkamera sucks ass in comparison tog jag Eriks lilla digitalkamera som är snäppet bättre. Hade egentligen tänkt ta den här men det fanns det inte nog med minne för.

SEDAN har jag svarat på ett antal frågor som jag koppat från Gurras blogg. Några svar kommer han att märka att jag inte orkat ändra, men det är för att jag helt enkelt tycker likadant.
Du heter: Viktor Svensson
Smeknamn: Har hittills bara ett, Puman (courtesy of Krille)
Låt som du när du är ledsen sörjer till: Dude. Brukar inte lyssna på någon speciell musik när jag nu skulle var ledsen.
Vad tror folk om dig: En högljudd film och musiknörd. Har dessutom lätt till skratt.
Stämmer det: Ja men typ.
Vad får du oftast komplimanger för: Har ingen aning faktiskt.
Vad säger du för att imponera på någon: Jag säger inte det här för att imponera, men det är jag som är Batman
Hur imponerar man på dig: Du är rolig och schysst. Skulle du omhända lyssna på samma musik som jag är det också ett plus.
Brukar du skratta för dig själv: Då och då.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: Hej! I kväll den 21/12 är det kvällsöppet på Strömpilen mellan 19-22. På H&M får du då 100:- rabatt vid köp för 500:- Välkommen! Ej fler SMS, ring 033-140020.
Var bor du: I Umeå.
Trivs du där: Selvsagt!
Äger du några Converse: Nope. Jag gillar de inte, något jag får konstiga blickar av min bror för.
Brukar du bli för full: Har aldrig fått chansen riktigt :P,
Är du allergisk mot något: Clean.
Har du haft sex idag: Nehe då
Nästa mål i ditt liv: Dude, för många…
Hur svarar du i mobilen: Ja hallå det är Viktor.
Vem ringde du senast: Hem
Vad sa den du senast pratade med i telefon: Inte vet jag.
Antal timmar sömn i natt: 7 nåt sånt.
Sov du ensam: Jepp.
Brukar du komma i tid: Som oftast, ja.
När mår du bra: När jag får skratta och umgås med mina vänner!
När blev du fotad senast: Det vet jag inte riktigt.
Hur känner du dig nu: Trött.
Vanligast färg på dina kläder: Svart, grått. Typ.
Vad saknar du: Så långt orkar jag inte tänka.
Hade du en bra kväll igår: Ja hyfsad
Favoritdryck på morgonen: O’boy
När brukar du oftast gå och lägga dig: På skolkvällar lägger jag mig typ 22-23.
Är du blyg: Tror inte det.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jag tror på attraktion och kemi vid första ögonkastet, inte ren kärlek.(kopierar Emmas & Gustafs svar.)
Har du spytt offentligt: Jepp, spilled my guts on Gardemoen!
Är du nöjd med ditt liv: JYes yes!
Är du bortskämd: Det vet jag väl inte. Det är väl relativt. Men man kan väl påstå att jag är bortskämd med fin familj.
Vad gör du i morgon: Vet ej.
Vad är det värsta du vet: Tråkiga, gråa, ointressanta människor, människor som tar sig rätt att ställa sig över andra och diktera, orättvisa, diskriminering.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild: Kommer inte på någon atm, så jag säger Mike Portnoy. Läs om honom.
Vad längtar du till: Julafton!!!
Har du bra vänner och äkta vänskap: Skulle vilja påstå det ja!
Vad använder du för shampoo: Vad helst som står i badrummet egentligen.
Vad är det finaste du fått: Tänker vara lite mer materialistisk än Gustaf och säga att bland annat min iPod blev jag väldigt glad över.
Hur gammal är du: 16
Du samlar på: CD-skivor. 43-44 tror jag.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Jag brukar inte ringa folk när jag är arg/ledsen. Sånt håller jag för mig själv för det mesta.
Vilken tid gick du upp idag: 9:50 nåt sånt.
Har du sovit i din egen säng i natt: Jepp.
Har du strumpor på dig nu: Nej.
Är det okej att gråta: Ja det är det, beror på när.
När grät du senast: När jag lyssnade på The Best of Times av Dream Theater den första gången.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Skaffa alla CD-skivor jag någonsin velat ha. Spara också då förståss :D.
Bär du glasögon eller linser: Gjorde det till en början, men efter att jag tappade bort mitt andra par upptäckte vi att jag inte behövde de dem.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej.
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Runt 10ish.
Vill du gifta dig: Nån dag tror jag.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten ’ll do just fine!
Tror du på ett liv efter döden: Tror det.
Tycker du om sushi: Nej du. Eller ja, har inte smakat.
Vad äter du helst när du ser på film: Chips, definitivt.
Bor dina föräldrar tillsammans: Nej.
Har du tandläkarskräck: Nej, men jag kan förstå de som har det.
Har du någon gång gråtit dig till sömns: Kan jag inte minnas.
Senaste låten du hörde: Enligt last.fm var det The Destruction of Hometree – James Horner (från Avatar)

/V

Nu blev jag glad.

2009-12-21 @ 12:44:39
Helt överlycklig

/V

An embodiment or personification, as of a principle, attitude, or view of life.

2009-12-21 @ 00:39:35
Har nyss läst igenom en fet recension på filmmusiken till "Avatar". Recensenten var rent lyrisk över det mesta, förutom Horners (jepp, James Horner) tendens att återanvända eget material. När jag själv lyssnade igenom det var jag väl lite negativt satt till den där filmen. Men tydligen verkar den och allt som har att göra med den faktiskt ganska bra. Jag tror att jag ska lyssna igenom hela soundtracket efter att ha lyssnat färdigt på musiken till "I Am Legend". Ännu en film jag inte sett. Men musiken är fett nice. JNH FTW.En film jag som jag dock har sett är "Blood Diamond", som visades på trean ikväll. Väldigt bra faktiskt, inte för att jag hade förväntat mig annat. Jag har bara inte orkat se den. Nu var ju den det enda värda som visades på tv så...ja.

Cheers!
/VFame.

2009-12-20 @ 20:05:28
Fick som en lite tidig julklapp (eller nåt) en autograf av Jens Kidman från Meshuggah.

Den här snubben alltså.

Nu är det så att hans mamma (jepp, hans mamma) bor en våning under mig. Tydligen hade han kommit lver någon gång i helgen och mamma lyckades fixa en autograf på "Obzen." Jag märkte faktiskt inte, för sneaky som hon var flyttade hon upp skivorna i mitt skivställ en rad så jag inte skulle märka något. Smart faktiskt.

Räknar på mina tio fingrar att jag nu har två stycken autograferade skivor ("Awake" och "Obzen")


Dagens låttips: Nevermore - This Godless Endeavor (5:55 'tis the shit folks)
/V

Blatant thematic statement.

2009-12-20 @ 00:50:59
För första gången på länge (säkert 2-3 år) så har jag än en gång sett igenom hela Gladiator. SÄ JÄVLA BRA DEN ÄR! Den kommer alltid ha en liten speciell plats i mitt hjärta. Först och främst för att det var den första riktigt blodiga 15-års filmen jag fick se (det var ju någonstans runt 2001-02; jag var ju för fan typ 8 år!) Sedan var filmmusiken ett av de första soundtracken som riktigt imponerade på mig (fast jag lyssnade mest på "The Battle" och "Barbarian Horde"; tror inte riktigt att jag brydde mig så mycket om den lite softare musiken :P.) Egentligen är musiken inte så amazing, men lite cool är den ändå :).Ett soundtrack som dock är riktigt bra är James Newton Howard – King Kong. I tell you this, mannen är ett geni. Jag rådiggar 30-tals musiken i Defeat Is Always Momentary. Annan bra filmmusik är:
Såja, nog med musikspam. Nu ska jag väl antingen fortsätta lyssna på King Kong eller se det andra avsnittet av Terminator: The Sarah Connor Chronicles, som verkar vara en bra serie. It doesn't make your eyes bleed, om man säger så :).

/V

BTW 1, Jessica länkade till min blogg på hennes (även om länken inte funkade var tanken god) så jag får väl ge henne en liten mention: strangeish.blogg.se.
BTW 2, det här blir tredje gången jag publicerar det här inlägget. Stupid länkar som inte funkar!

En hel drös.

2009-12-19 @ 01:43:07
Videoklipp som utlovade!


Hela Midnatt råder väntar jag på att Emelie ska ladda upp, så ska jag länka till den.

/V

Tänka sig, vad är det idag?

2009-12-18 @ 14:28:02
JULLOV, MADDAFACKERS!

Känns så otroligt jäkla skönt. Man kom liksom till skolan, var där i någon timme i Valhalla för någon sorts avslutning och sedan bar det av hemåt. Avslutningen var faktiskt ganska underhållande. Några dansnummer, en trailer för teatrarnas uppsättning i vår och en mycket speciell version av "Midnatt råder" stod på programmet (filmer kommer i ett senare inlägg.) Sedan höll en våra rektorer Håkan From ett alldeles lysande tal om att tjejer ska välja snälla killar, och inte wannabee gangsters. You heard the man ladies! Heed his bidding!
Vad det skulle ha nånting att göra med julen är jag dock fundersam över.

På hemvägen (och sedan hemma i stereon) lyssnades Devin Townsends "Ocean Machine" igenom. Makalöst. En låt som jag tror att faktiskt de flesta kan uppskatta, även de som generellt INTE lyssnar på rock (tittar på dig Gustaf) heter Devin Townsend – Life, och är dagens låttips.

/V


Guyana: The Movie

2009-12-16 @ 13:51:19
En högst informativ film om Guyana av några av mina klasskompisar.

/V

In observation, I analyze all the aspects of humanity that I despise.

2009-12-14 @ 22:29:39
Oj vad jag blir glad av snö! Tio dagar kvar och nu har snön äntligen börjat landa på marken. I min milda extas tog jag några bilder:Samt min första och enda egobild so far:Innan idrotten hade börjat hittade Kristoffer och Niclas en vagn med några underlag i. De fick den lysande idén att skjutsa någon i vagnen i full fart rätt in i en tjock madrass. Senare hakade flera på och jag och min trogna mobilkamera dokumenterade händelserna. I CS4 la jag till lite ljudeffekter också. I alla fall på våran "Matrix Effect". (Anledningen till att den klipper precis efter Niclas dunderkrasch beror på att jag fick världens skratt-attack och råkade slå igen linslocket, och därmed avbryta inspelningen)Efter våran idrott (som var bodypump, träningsvärk imorgon kanske?) bestämde sig Jessica och Elina för att det verkade som en lysande idé att använda våra duschar. Tydligen funkade inte deras. In kommer de småspringandes med shorts och en handduk som de trängdes i (lite "Nils och Elina"-effekten.) Rätt in i ett bås, och efter vad som verkar en dryg minut bestämmer de sig för att det inte var en sån lysande idé, och vände rätt in i deras omklädningsrum.

Dagens låttips: New Moon Soundtrack – Full Moon
/V

02:23

2009-12-13 @ 02:34:31
De senaste två timmarna och en kvart spenderade jag genom att se hela första Twilight-filmen. That's right folks! I have finally do did done it. Och, rent krasst, var den faktiskt inte så dålig. Vissa stunder var liksom wtf men annars var det en helt okej film. Man märker också varför praktiskt taget alla 13-åringar blir dökära Edward. Problemet är bara att de ser bara att allt det han gör är "för att skydda henne." Gud vad romantiskt! Eller så är han lite små-besatt av henne och kollar på henne när hon sover. Jag menar, dude, inte okej.Dagens låttips: Between The Buried And Me – Prequel To The Sequel
/V

PK-Jocke.

2009-12-12 @ 02:18:18
Detta hände iförrgår. Första tagningen försöker Jocke bara sätta den. Sen försöker resten göra en liten "scen" av den. Sen när vi upptäcker att det ser lite lame ut med Jocke tydligt i bakgrunden gör vi en sista tagning och...ja.


/V

Novell.

2009-12-10 @ 20:49:03


Allting var borta. Det var bara jag kvar. Utan ljus existerar endast mörker. Jag var tvungen att hitta henne, hon som jag levt mitt liv för.

Vägen dit har alltid varit snårig. Täckt av rakbladsvassa stenformationer, låg ingången näst intill otillgänglig i stenbrottet. Det var inte utan uppoffring jag tog mig fram. Mina fötter tappade fäste och i fallet förlorade jag min packning, som försvann långt ned för berget. Endast kvar blev facklan, det som bar mitt ljus. I panik reste jag mig upp från ett fall som kunde ha blivit min död. Jag dröjde inte kvar, då tiden var knapp. Ingången närmade sig långsamt. Jag omgavs av dess ofantliga mörker och fortsatte in. Facklan lyste upp min omgivning, men det hjälpte inte mycket. Endast en ensam bro låg framför mig. Med inget annat val, fortsatte jag bestämt framåt. Plötsligt rämnade min väg och facklan lossnade från mitt grepp; jag föll än en gång.  Mina händer fumlade i blindo efter ett fäste då jag kände vatten omsluta min kropp. Flera meter drogs jag under ytan. Mina lungor kämpade krampaktigt efter luft. Desperat försökte jag att simma uppåt, men min ork började ta slut. Som ett ljus i en grotta fick mina armar grepp om vattnet. Sakta men bestämt tog jag mig upp till vattenytan. Den kalla luften bet mitt ansikte; den fyllde mina lungor. Andfådd simmade jag mot närmsta klippyta. Kylan spred sig genom hela kroppen, då jag la min trötta kropp mot det hårda stengolvet. Ett ljus träffade mina ögon. Facklan hade landat några meter bort.

En trappa reste sig olycksbådande framför mina ögon. Den enorma stenformationen sträckte sig långt bortom min åsyn. I flera kilometer ringlade sig trappan igenom det tomma intet. Längs med trappstegen rann vatten, beckmörkt vatten sakta nedåt. En säker död väntade mig, skulle jag inte välja sina fotsteg varsamt. Pulsen steg inom mig, och mitt hjärta kunde lika gärna ha slagit ett hål i bröstkorgen. Jag kände hur en starkare kyla och ett mörker illasinnat kröp allt närmare. Med förtvivlade ögon såg jag hur lågan på min fackla dog en långsam död. Lågorna kastade sig i ett sista försök till överlevnad, ett sista tecken på liv. Sedan slocknade allt. Känslan av att vara hjälplös, att ha mött min överman, kunde inte ha slagit mig hårdare. Jag lade mig aktsamt ner, och slöt ögonen.

Men tanken av att överlämna henne till döden brände mig. Den skar ett djupt sår i min själ. Så med en motstridig beslutsamhet, började jag att krypa närmare trappan. Det kalla vattnet kom till att bli min ledsagare genom den osynliga labyrinten. I flera timmar kämpade jag mig uppför avsatserna. Min uppfattning av tid var nu om intet, men hoppet steg alltmer inom mig. Efter vad som verkat en evighet började jag upptäcka jordspår under mina fingrar. Längre fram stötte mitt huvud emot något hårt. Den plötsliga smärtan var knappt kännbar då jag med behärskad iver försökte bilda mig en uppfattning om vad det var. Mina fingrar letade sig fram till ett handtag utav trä, och klamrade sig desperat fast. Med all den styrka som min utmärglade kropp kunde uppbåda, hivade jag mig uppåt och la min kropp mot vad som liknade en dörr. Jag tryckte lätt mot porten, som gav vika och öppnade sig.

Träd av alla de slag bredde ut sig framför mig. Den lilla sol som existerade försökte förgäves tränga igenom den tätbevuxna skogen. Nattens kyla låg fortfarande kvar i den fuktiga luften. Ånga steg långsamt från min mun. Ögonen vandrade sökande genom träden. Det dova ljudet av mina fotsteg var det enda som lät. I ensamheten blev ljudet ett eko i mitt huvud som blev starkare för varje steg jag tog. Det var som om att jag hade vandrat in på oberörd mark. Där ingen människa har tagit sig fram. Där den levde kvar i dess mörka skönhet. Skogens granar började nu långsamt att skingra sig. Det lilla ljus som existerade klamrade sig desperat fast vid skogskanten. Då mina ögon upptäckte något på marken vid utkanten började jag springa. Dess konturer började likna en människokropp. Den likbleka hyn lyste emot mina tårfyllda ögon. Det var hon. Min syster var död.

Dagens låttips: Dream Theater – Misunderstood
Inspiration till novellen: Novellinspiration

/V

Because Barney says so.

2009-12-09 @ 07:04:22


Idag är det "Suit up day" på Midgård. Som det låter ska man klä sig så fint som möjligt just idag. Varför då? Kul. Jag skulle säkert snabbt kunna ta ett foto och ladda över en bild på min outfit så att säga, men jag beskriver den istället.

 • Svarta strumpor.
 • Gråa finbyxor.
 • Vit skjorta.
 • Svart väst med tunna vita linjer.
 • Svarta finskor.
Ni som gick ut 9:an på Grubbe samma år som jag känner säkert igen denna klädsel. Nämligen exakt samma. Förutom kläderna lägger jag också till fina saker såsom:

 • Armani-parfym.
 • Hårgelé.
Dagens låttips: Porcupine Tree – Open Car

/V

Snap back to reality.

2009-12-07 @ 18:49:09
Idag är heter dagen måndag. Dagarna innan har jag befunnit på Umedalen större delen av dagen och hjälpt till med Kamils film, Snö.


Snö

Jag och Emma var och arbetade på ljussättningen. Elina skulle vart där med oss men på lördagen hade hon dansföreställning och på söndagen klädde hon av tjejer. Jag tycker att A: antingen har man hyfs nog att komma och arbeta eller B: så bjuder man över väl valda personer om man håller på att klä av tjejer. Inte ok, Elina. Inte ok.

Det är också mindre okej för att det blev väldigt mycket arbete för mig och Emma när vi for omkring och ställde upp, ryckte loss och täckte för diverse lampor. Minst tre på ljussättningen nästa gång kom vi överens om. Speaking of nästa gång, jag har fått en manusidé. Känns väldigt nice, men eftersom jag skulle vilja filma den med pers från skolan och få utrustning därifrån, känner jag mig smått hindrad. Jag måste fråga Fernando om skolan har kameror som tål vatten. Alltså, under vattenytan-tålighet. Ska filma antingen i en sjö eller vid ett badkar. Jag lite för många idéer om hur karaktären ska DÖ! Någon behöver hjälpa mig med mitt manus. Speaking of manus...

...jag har verkligen ingen aning om hur jag ska skriva min novell. Skiten ska in på dagen F. När Kat säger att vi max får skriva 5-6 sidor, får jag någon dum press på mig att skriva 5-6 sidor. ASDÖKAFDGÅSLKD.

Dagen låt: Eminem – Lose Yourself - Soundtrack Version (Explicit)

/V

Dr. Pepper

2009-12-02 @ 17:58:42
Idag började den otroligt roliga onsdagen med det som otroligt roliga onsdagar bruka börja med. Svenska. Och vad är inte roligare än att skriva en liten utvärdering på kursen Svenska A hittils och de moment som vi har haft. Det diskuterades om vad göra när man har varit sjuk i en/två veckor osv. Ytterst konstruktivt. Sedan skulle bestämma vilken film vi skulle se. Det stod mellan Stolthet och Fördom, Lost in Translation och sedan om inte då Twilight. Alexander och Teater-Jessica ledde omröstningen. Huvet ner i bordet, annars gildes inte våra röster. Av någon anledning litar de inte riktigt på oss. S/F åkte ut med stora steg. Det blev Lost in Translation som vann över Twilight med 1 röst. Innan hade vi konstaterat att Twilight rent underhållningsmässigt skulle vara bättre. På gott och ont. Alexander höll inte med, och la sin sista röst på Lost in Translation, den jäveln.

Nils hade lite svårt att stänga av datorn, även när filmen hade gått igång. Jag bad honom titta upp och han log,
smällde igen datorn och konstaterade att det här är nog en bra film. Det här är vad han såg:

...ja.

Senare på dagen fick Jessica den briljanta idén (efter att Kamil tappat sin Dr. Pepper burk) att ge den till Emelie. Han tog fasta på idén och satt och skakade den i cirka 20-30 min. Sen gav Jessica den till Emelie. Hon öppnade den inte förrän en halvtimme senare och ja, ni får se själva:


Och när jag lämnade klassrummet, och då samtidigt min mobil, för att hämta datorn togs det några otroligt fina bilder på mina kära klasskamrater (speciellt Krille, bör noteras.)/V


Datakunskap är jätteroligt.

2009-12-02 @ 15:02:56
Eller hur?

Dagens låttips: Dream Theater – The Count Of Tuscany
/V

bloglovin