Multimedieinlägg som få!

2009-11-30 @ 18:44:55
Idag slutade vi 14:10. Jag satt på den sista bussen hem 17:08. Anledningen till detta var att jag satt kvar i en bildsal och arbetade. Hade tre ofärdiga arbeten. Nu är de två. Jag bestämde mig för att göra min logga, som jag inte hade börjat på än. Så här blev den:Det bör dock noteras att Photoshop har använts på ljuset, för att min mobilkamera slightly suger.


Tidigare denna dag satt vi i den lilla filmsalen. Efter lite diskussion angående Kamils film (som vi ska spela in på lördag och söndag, tagga det!) lämnades vi kvar i klassrummet. Då hände något extra-ordinary. Jag introducerade Ragdoll Masters för några i klassen. Två av dessa var Krille och Nils. Medans de två battlade kom Stiernspetz på den briljanta idén att koppla upp datorn till bioskärmen. Våran fine ljudtekniker Jocke letade sedan fram passande battle musik och beslutet landade på Requiem For A Dream, Two Towers-version. Sedan kopplades hans dator upp till högtalarna och...ja.


Dagens låt: Between The Buried And Me – White Walls (smarta jag kom på att man kan kopiera länkar från Spotify)
/V

Why does everything I whip leave me?

2009-11-29 @ 09:50:22
Om cirka 40 minuter ska man då sitta på bussen ner till stan för att gå till kyrkan och lyssnade adventssång. Sedan blir det lunch och fika hos mormor och morfar. Jag längtar till fikat.

Varför måste skivor jag tycker om sluta tillverkas? Så kan man få tag på dem via Amazon för tusen milliarde kroner. Hittade Ocean Machine för 1 spänn på Tradera. ZOMG!

Devin Townsend – Ocean Machine

Det rekommenderas att alla lyssnar på detta, även speciellt trångsynta typer!
/V

Vem är det som kör?

2009-11-26 @ 11:13:24
Kamil till Fernando efter utvecklingsamtal med Daniel i lärarrummet. Fernando dricker kaffe. Lektionen börjar 11:50. Klockan är 12:00
"Vem har våran lektion nu?"
"...men det är ju jag!"


Ultimate skills.
/V

Viktor Svensson gillar detta.

2009-11-26 @ 06:50:11

/V

take out the trash and burn it.

2009-11-25 @ 19:56:07
Skriver just nu i pausen på en smärre hektiskt sammandragning av det förbannade samhällsarbetet. Känner bara hur jag slänga ihop skiten och låta mig ta ett G. Det vore dock ett nedköp från ett MVG i slutbetyg kan man väl säga, och jag skulle inte riktigt känna så himla bra om jag gjorde det. Oh well. Bite the bullet.

Senare i veckan (typ fredag/lördag) ska jag skriva ett fett inlägg om resten av veckan. Jag kommer just nu bara att dokumentera dagens händelser. Till en början hände väl inte särskilt mycket; på svenskan skulle man försöka börja skriva en novell till och med vecka 50. På något märkligt lyckades Nils börja sina olika utkast med "Det var en iskall morgon." I mening två eller tre introduceras Victor, som just nu ska injicera sin första spruta för dagen. Mysigt. Det senare mest intressanta som hände var att Elina höll på att frysa på väg från lunchen, och hade ingen kofta. Det hade dock Nils. Gentleman som han är ger han henne inte sin kofta, vilket i sin tur leder till att Elina klämmer in sig framför Nilsi. De stänger koftan. Resultat blev som följer:Milt sagt såg det hysteriskt roligt när de skulle försöka på trappor

Dagens låt: In Flames - Reflect The Storm
/V

a man's gotta do what a man's gotta do.

2009-11-22 @ 19:54:02
Idag skulle jag ha:
 • Skrivit på engelska arbetet.
 • Arbetat lite mer på samhälls som ska in på torsdag.
 • Pluggat inför matteprovet imorgon.
 • Arbetat igenom tyska-läxan lite grann.
Idag har Viktor Svensson:
 • Skrivit musik.
 • Läst musikrecensioner.
 • Lyssnat på musik.
 • Spelat hjärndöda vålds-spel på internet.
 • Bloggat.
Så här känner jag mig just nu:
 • Mätt efter kvällsfika.
 • Irriterad över att jag inte kan ta mig för och arbeta.
 • Imponerad av helt awesome filmmusik.


Dagens låt: John Williams - The Imperial March
/V

HErE it Goes AgaIN!

2009-11-22 @ 01:14:30
Äsch...

En av de stora anledningarna till att jag inte har hållit min blogg vid liv så bra är just avsaknad av ork. Ibland händer det så mycket på dagarna att jag inte känner mig så taggad på att skriva ner allt som hänt. Som i torsdags till exempel. Då fick jag regissera för första gången. Ytterst märklig upplevelse. Särskilt med tanke på att jag skulle regissera efter manus jag aldrig läst innan. Så allt jag kom på kom jag på on the fly liksom. Sjukt spännande i alla fall. Sen kunde man väl ha önskat en bättre studio att spela in i. Eller, kanske en studio till att börja med. De två andra grupperna fick varsin studio, medan våran grupp sprang omkring som idioter i en dryg timme för att hitta en inspelningsplats. Vilket resulterade i en tom teatersal. Great. Och på det fick vi den absolut sämsta kameran som man inte kunde ändra något znazzy på överhuvudtaget. Såg teatrarna likbleka ut på kameran, så fick de lov att göra det.I fredags då? Satt bland annat på tyskan och kom inte på for the life of me vilket djur jag skulle vilja vara (vilket var läxan tills då). Sedan på engelskan och upptäckt att vi skulle läst ut den där tard-boken samt plockat ut citat och allt tjosan som tillkommer. Roligast var väl på slutet av dagen då vi skulle redigera våra filmer. Efter vi hade fört över dem till datorn uppdagades det att vi filmat i något pissformat som Premiere inte klarade. Någon halvtimme hann passera innan jag och Petter in a cooperative effort lyckas hitta något sorts konverteringsprogram på datorn. Så. Då öppnar vi Premiere då. Först ut var Elinas scen. Som förmodligen fick den mest genomarbetade redigeringen på hela dagen. Allt eftersom tiden gick kände man hur man blev mer och mer less. Som en liten sidopunkt blev jag lite småmobbad också. Tydligen var jag plötsligt kvinna och anledningen till att det luktade förjävla konstigt därinne. De andra grupperna verkade också vara fruktansvärt effektiva. Vissa var helt klara med att föra över sina klipp, och använde därför resterande tid till att filma olika scener som ofta involverade en skrivbordsstol, lite skjuts, nån random samt korridorerna i E-huset.


There. I did a fetinlägg på bloggen. Och då kan man ju tänka på att vissa gör såna här inlägg varje dag. Hur fan orkar man?

Dagens låt: Unexpect - Desert Urbania
/V

"Ugh, I'm bad at this."

2009-11-18 @ 19:08:56
Ledsen hörni. Men jag är fruktansvärt dålig på att blogga. Det finns liksom en anledning till att mina två tidigare avled efter en kort men intensiv livstid. Jag känner ofta bara att jag inte har något värt att blogga om. Vilket jag förmodligen har. Jag orkar bara inte. Det flesta av mina inlägg känns som att de saknar lite sånt här:Jag tackar dock de två idogna som bloglovar min blogg (en är Gustaf, men vem är den andra?) Skärpings får det bli i alla fall!

Dagens låt: Dario Marianelli - Valerie
/V

I hate everything.

2009-11-15 @ 13:12:53
Kanske inte då. Men jag taggar inte riktigt Hannahs kalas. Jag klarar av att ha kalas för tre-fyraåringar. Jag menar, bara läs en saga för dem eller lek lite roliga lekar så är allting kanon! Men nu snackar 10 åringar här. Nu ska man ju prestera också. Eller ja, inte jag då. Mamma tycker jag mest synd om. Även om hon får hjälp av Stina. Ida kommer också förbi, men hur mycket hon ska göra för kalaset undrar jag över.Dagens låt: Howard Shore - The Foot of Orthanc


/V

uRGE to KILL, risiNG!

2009-11-14 @ 19:36:36
Har nyss irriterat loss hörlurarna från G. Väldigt enkelt genom att spela Meshuggah på sån där halv-låg volym och konstatera att det inte finns några hörlurar tillgängliga.

"Men ta på dig mina hörlurar. Det där är ju hemskt!" Tittar på klockan. En kvart har passerat. Win.


Diggar nu alltså Catch Thirtythree (fortfarande Meshuggah dårå) med de alltid lika sexiga Cosoniclurarna. Slog mig nu också att låtarna kommer att felskrobblas. Meh. Känner mig nästan lite manad till att hämta skivan och rippa den, bara för att få saker o ting på rätsida. När jag är på sjunde spåret. Vid närmare eftertanke, kanske inte.


Ser också väldigt mycket fram emot en vecka med stress på skolan (man missar mycket på en vecka). Och jag har ingen aning om vad göra heller.Dagens låt: Meshuggah - In Death - Is Life

/V

Snart en hel vecka :P.

2009-11-12 @ 22:57:48
Jag har nu snart varit borta från skolan i en vecka. And it sucks. BIG TIME. Missar sjukt mycket som jag måste arbeta på under helgen och så, samt så åker större delen av klassen och badar imorgon.

Eller hur?

Dagens låt: Danny Elfman - Introduction
/V

"Jag är skadad! Jag är skadad!"

2009-11-09 @ 10:39:16Stannar hemma från skolan idag. Håller på att hosta sönder min hals. Jag känner mig extremt patetisk när jag går omkring i tjocktröja, tofflor och handskar inomhus. JAG FRYSER SÅ IN I HELVETE!


Dagen blir väl knappast bättre av att man missar filmprodden. Så vitt jag förstod det skulle vi diskutera Kamils film, och jag är inte med och brainstormar :(.


Dagens låt: Opeth - Blackwater Park.

/V

All my questions unfurled.

2009-11-08 @ 22:00:25
Nåt sånt där test man gör :P

1. Tre namn jag lyssnar till:

Jag har faktiskt inte många smeknamn…

2. Någonting jag tycker om med mig själv:

Att jag har lätt för språkämnen i skolan.

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:

Jag måste göra alla nöjda och glada

4. Detta är jag rädd för:

Levande begravd, ormar och förmodligen mycket mer.

5. Tre saker jag vill ha varje dag:

Musik, god mat och en känsla av välmående (citerar min käre broder)

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:

Satsa järnet på datakunskap, inte retas med Hannah och spela den musik jag skriver

7. Detta tycker jag om att göra:

Vara med kompisar, skriva musik, göra film, äta god mat samt att spela trummor.

8. Detta vill jag göra just nu:

Ha frid och fröjd.

9. Bästa känslan:

När man är så glad att man tror att man ska börja gråta.

10. Värsta känslan:

Panik och obesvarad kärlek

11. Följande egenskaper ser jag gärna att min partner har:

Godhjärtad, mörkt lockigt hår, rolig och kunnig

12. Är jag kär just nu:

Jepp

13. Jag vill gifta mig:

När tiden är inne jao.

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:

Spela på en konsert, regissera åtminstone en film och träffa någon som jag kan spendera resten av mitt liv med.

15. Min käraste ägodel:

iPoden. Rent krasst.

16. Något jag vill ha i present:

Skivor, skivor, skivor people. Men annars lite roliga saker som har någon betydelse samt spel eller film.

17. Detta har jag på mig just nu:

Kalsonger, op-brallor, t-shirt, tjocktröja, sockar och tofflor

18. Favoritkläder:

Min svarta kofta och de svarta sheep måndäj jeansen.

19. Favoritdjur:

Hund. I love ’em

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:

Progressive metal, filmmusik samt vanlig rock.

21. Tre av mina favoritlåtar för tillfället:

About to Crash – Dream Theater

In Death – Is Life – Meshuggah

Selkies (The Endless Obsession) – Between The Buried and Me

22. Skola - roligaste/tråkigaste ämne:

Filmproduktion FTW!/Datakunskapsläraren är fanimej en fossil

23. Stjärntecken:

Kräftan

24. En bok jag gillar:

The Dirt

25. En film jag gillar:

Sleepy Hollow

26. TV-program jag gillar:

Criminal Minds, CSI/:NY, The Simpsons, Two And A Half Men, My Name Is Earl und so weiter

27. Favoritdoft:

Vet faktiskt inte :P:

28. Detta äter jag gärna:

Chili con carne, tacos, makaronipudding, spaghetti och köttfärsås samt stuvade makaroner med köttbullar.

29. Dricker helst:

O’boy, mjölk, vatten och läsk.

30. Favoritgodis:

Tutti Frutti, bilar, syrliga kastanjer och svarta vingums

31. Hit vill jag gärna åka på semester:

Det du har jag ingen aning om.

32. Färgen på mina ögon:

Melerade.

33. Min längd:

Någonstans runt 174.

34. Jag tror på:

Att man föds med egen vilja.

35. Jag spelar:

Lite piano, trummor och bas. Ingen proffsaktigt.

36. Person jag beundrar:

Det vet jag faktiskt inte.

37. Så här bor jag:

Lägenhet.

38. Antal döda krukväxter i hemmet:

Själv gör jag inget men mamma har bra hand om blommor inget dött här inte.

39. Det här tänder mig:

Mörkt hår, vackra ögon samt kurvor.

40. Det här gör mig avtänd:

Fula tänder, konstig näsa och finnar.

41. Favoritfärg:

Blått.

42. Favoritcitat:

Jag är jättedålig på det här med citat.

43. En hemlighet jag vet:

Varför ska jag berätta det?

44. Den bästa present jag fått:

Väldigt svårt att säga faktiskt.

45. Senast köpta skiva:

Colors och The Great Misdirect, båda av BTBAM

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:

Jag vet inte riktigt. Men har fått höra några gånger att jag har ett tight ass, så det vore väl det :).

47. Det jag är minst nöjd över med mitt utseende är:

Finnar och dylikt.

48. Udda förmåga/egenskap:

Har ingen friggin’ idea.

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:

En katt förmodligen, självständigare djur är svåra att hitta.

50. Två personer jag vill ska göra detta test:

Jag säger som Gustaf. Carro ska göra det för hon gör aldrig sånt, men sen får vem som helst göra det också.

 

/V


Nothing is what it seems to be.

2009-11-08 @ 13:20:43
Ja mina vänner, vad ser denna uppblåsbara ballong ut som? Tur att kalaset inte blev av :P.


/V

A journey through disease.

2009-11-08 @ 12:19:18
Ligger inlindad i en filt och sjukar sig. Känns inte trevligt, särskilt inte när Hannahs födelsedagskalas blir inställt på grund av det :P. Nåja, min kära moster kommer komma upp hit med litt legalt knark, c-vitamin och mitt usb-minne som jag glömde igår.

Såg också Gudfadern igår. Helt makalös film. Försökte att analysera den så gott jag kunde. Inte för att jag är någon mästare precis, men lite stolt blir man när man hittar saker som Fernando poängterat under ändlösa filmlektioner.
Dagens låt: Meshuggah - Beneath

/V

The Count of Tuscany in a nutshell.

2009-11-07 @ 21:11:06
På minuten efter, men var bara tvungen att lägga upp denna klockrena bild


/V

Where in the world have you been hiding?

2009-11-07 @ 21:05:54
Sitter och tittar på Körslaget. Eller ja. Väntar i den förbannade lottopausen på att Körslaget ska börja (har ni märkt den kvinnans ögon är typ svarta.) Missade när kör Stefan körde Enter Sandman (elr Exit Light som Erik sa det).Får se på TV4Play eller nåt. Fast är det dåligt blir det ännu mer RAEG!

/V

A series of unfortunate events...

2009-11-07 @ 15:08:52
 • Dålig film
 • Ingen bio
 • Inget bad
 • Ingen filmkväll med Carro
Kom hem för några timmar sen efter att ha varit hos mormor och morfar. Jag kom dit igår kväll och då såg vi Idol (äntligen åkte Rabih ut!), sen såg jag och min kära lillebror en film som han helt och hållet själv hade bestämt att vi skulle se.Som jag sagt under en längre tid så har jag haft ett behov att se en riktigt dum film. Det blir nästan en smartness overload på filmlektionerna. Nu kan man väl påstå att mitt behov är fullt. Med råge. Skulle man bli rädd av den här filmen? Skulle man imponeras av dess "makalösa specialeffekter"?

Att bion inte blev av var väl bra för akustiken på mitt konto dock. 60 spänn försvann igår på en middag på Max (som däremot var väldigt trevlig).

Inget bad heller. Också bra för mitt konto. Men ytterst tråkigt
. Man skulle väl kunna ta allt om cirka tre veckor, då jag faktiskt har pengar att betala med!

Och när man trodde att man ändå skulle kunna ha roligt en dag, då blir filmkvällen inställd :(.

Dagens låt: Opeth - Bleak

/V

Välkommen till min nya blogg!

2009-11-07 @ 14:29:11
BAJS!BAJS!BAJS!BAJS!BAJS!BAJS!BAJS!BAJS!BAJS!BAJS!BAJS!BAJS!BAJS!BAJS!BAJS!BAJS!BAJS!BAJS!BAJS!BAJS!

bloglovin